EST ENG RUS

 


     


Robootikute edukas osalemine FLL võistlusel

17. jaanuaril toimus Tallinna Energiakeskuses First Lego League robootikavõistluse Põhja-Eesti poolfinaal. Poolfinaalis osales 32 meeskonda, kelle seas ka Tallinna Kristiine Gümnaasiumi võistkonnad „RoboCraft“ ja „Öökullid“. Mõlemad meie kooli võistkonnad olid tublid ja pääsesid edasi 14-15. märts toimuvasse finaali. Lisaks toodi koju ka kaks hinnalist karikat: meeskond „Öökullid“ pälvis 1. koha karika Robotidisaini kategoorias ning 2. koha karika Robotimängu kategoorias. Õnnitleme mõlemaid meeskondasid!

RoboCraft meeskonda kuulusid: Joosep Lubi, Sebastian Jung, Mihkel Põdra, Sander Välek Veel, Eliis Ränisoo, Gerli Rehkalt, Oskar Kukk ja Holger Jürjo.  Juhendajad Katrin Tuul ja Lauri Vilibert.

Öökullid meeskonda kuulusid: Kristo Toots, Henri Haugas, Oliver Sild, Kristjan Mäetalu, Rasmus Lukas, Cevin Caius Koemets, Reimo Trei ja Madli Kaljo. Juhendaja Lauri Vilibert


Mälumängusari alustab veebruaris

 

Teisipäeval, 3. veebruaril alustatakse Tallinna Kristiine Gümnaasiumi 2015. aasta mälumängusarjaga.

Osalema on oodatud 3.-12. klassi neljaliikmelised võistkonnad. Ühest klassist võib olla mitu võistkonda.

3.-4. klassi mälumängud toimuvad teisipäeviti pärast neljandat tundi.

Gümnaasiumi mälumängud (8.-12. klass) toimuvad kolmapäeviti pärast kolmandat tundi.

Põhikooli mälumängud (5.-7. klass) toimuvad kolmapäeviti pärast viiendat tundi.

Mälumängud toimuvad aulas.

Teisel poolaastal peetakse kümme vooru. Üks voor koosneb kümnest küsimusest. Mälumängu üldvõitjad selgitatakse iga etapi punktide liitmise alusel.


MTÜ Vanurite Eneseabi- ja Nõustamisühingu tänuavaldus

 

Meie Väärika Vananemise Akadeemia liikmed on aastate jooksul heas mõttes suurepäraste esinejatega ära hellitatud. Nende hulka saame nüüd liialdamata lisada ka Kristiine Gümnaasiumi vanemate klasside õpilased. Juba teist korda saime Kadriorus nautida nende esituses hingekosutavat sõnalis-muusikalist kava. Selline esitlus saab sündida vaid noorte ja nende õpetajate erilisest koostööst. See südamlik vastastikune usaldus jõudis iga kuulajani ja muutis hallivõitu pärastlõuna elurõõmsamaks ja lootusrikkamaks. Palun tänage meie poolt veelkord  õpetaja Helmi Kellet ja õpetaja Kai Reid ning kõiki kaasateinud õpilasi meeldejäävate 
esinemiste eest. Teame oma pikaajalisele elukogemusele toetudes, et see, mis Teie juhitavas koolis aset leiab, ei ole tavaline ja igapäevane, sellepärast on selline pedagoogide ja koolinoorte eneseteostus eriti hinnaline ja rikastab kahtlemata meid kõiki. Loodame väga, et kohtume Kristiine Gümnaasiumi perega õige pea taas.

Lugupidamise ja siira tänuga ning edu soovides,


MTÜ Vanurite Eneseabi- ja Nõustamisühing


Kristiine Sotsiaalmaja avaldab tänu meie õpilastele

Kristiine Sotsiaalmaja tänab Kristiine Gümnaasiumi fantastilisi noori esinejaid, nende imelisi juhendajaid Kai Rei`d ja Helmi Kelle`t! Nähtud ja kuuldud programmiga sai Kristiine Sotsiaalmaja aasta suurepärase alguse. Õpilased on alati oodatud põnevusega külla, sest suudetakse ikka taas positiivselt üllatada ning inimestel hingekeeled helisema panna.

 


Hea Kooli Rajaleidja

„Hea kooli rajaleidja“ auhinna ja logoga tunnustatakse õppeasutust, mis teeb õppeasutuse arendamisel head tööd pöörates tähelepanu iga õpilase individuaalse arengu toetamisele koostöös eri osapooltega. Tunnustatavad koolid oskavad tehtud tööd eneseanalüüsi vormis hinnata.

Tallinna Kristiine Gümnaasiumi tunnustatakse konkursitöö eest, milles ilmnesid eesmärgistatud ja sihipärased tegevused, mis on seostatud kiusamisvaba haridusteega.

 


Tulevased sündmused:


16.05 Perepäev
21.-23.05 Klasside pildistamine
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
29.05 Loov- ja uurimistööde kaitsmine
31.05 1.-4. ja 6. klassidel TORE mängude päev; Ülejäänud klassidel (v.a lõpuklassid) liikumispäev
03.-04.06 Algklasside robootikapäevad
06.06 Algklasside seiklusmäng
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek - piletid müügil Fientas
16.00 avatakse uksed
16.30 juubelipingi avamine
17.00 kontsert
19.00-23.00 Risto Paiste bänd, oksjon/üllatused

19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Login

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.