EST ENG RUS

 


     


1. september

1. septembri õppeaasta avamise ajad:

II - V klass      9:00 

VI - XI klass   10:00

II - XI klassi õppeaasta avamised toimuvad klassiruumides klassijuhatajatunnina.

I ja XII klass  12:00

I ja XII klassi aktus toimub kooli staadionil. Territooriumile sisenemiseks tuleb täisealisel isikul esitada COVID-19 vaktsineerimistõend või negatiivse testi tulemus.


Hea õpilane, tule kooli vaktsineerima!

Selleks, et koolitöö saaks algaval õppeaastal toimuda kontaktõppena koroonaviiruse jätkuvale levikule vaatamata, pakub Tallinn vähemalt 12-aastastele õpilastele võimalust kahel augusti lõpu nädalavahetusel võimalust eelregistreerimata vaktsineerida Pfizer-BioNTech Comirnaty vaktsiiniga. Kasuta võimalust, pea nõu vanematega ja tule kooli vaktsineerima 27.-29. augustil kell 10-20

Lisaks meie koolile on võimalik vaktsineerima minna ka teistesse koolidesse.

21.-22. augustil k 10-20 toimub vaktsineerimine Kesklinnas Tallinna Reaalkoolis (Estonia pst 6), Lasnamäel Tallinna Läänemere Gümnaasiumis (Vormsi 3) ja Tallinna Laagna Gümnaasiumis (Vikerlase 16), Haaberstis Tallinna Järveotsa Gümnaasiumis (Järveotsa tee 31), Mustamäel Tallinna 32. Keskkoolis (Kiili 10) ja Põhja-Tallinnas Pelgulinna Gümnaasiumis (Mulla 7).

27.-29. augustil k 10-20 on vaktsineerimine Kesklinnas Tallinna 21. Koolis (Raua 6), Lasnamäel Lasnamäe Gümnaasiumis (Pae 59) ja Tallinna Kuristiku Gümnaasiumis (K. Kärberi 9), Pirital Pirita Majandusgümnaasiumis (Metsavahi tee 19), Haaberstis Tallinna Õismäe Vene Lütseumis (Õismäe tee 28), Mustamäel Tallinna 53. Keskkoolis (J. Sütiste tee 42) ja Tallinna Tehnikagümnaasiumis (Sõpruse pst 187), Nõmmel Tallinna Nõmme Põhikoolis (Raudtee 68) ja Põhja-Tallinnas Ehte Humanitaargümnaasiumis (Ehte 9).

Miks vaktsineerida?

COVID-19 haigust põhjustab koroonaviirus, haigussümptomid on mittespetsiifilised ja nende raskusaste võib olla erinev. Haigus võib kulgeda ilma haigustunnusteta, aga ka väga raskelt mitmete tüsistustega, mis püsivad ka haiguse läbipõdemise järel. Covid-19 vastu nakatumise eest kaitseb kõige paremini vaktsineerimine.

Vaktsineerimine on vajalik selleks,
et saaksid algaval kooliaastal käia normaalselt koolis ja trennis;
et sotsiaalne päriselu oleks jätkuvalt võimalik;
et hoida oma lähedasi haigestumast.

Mida teha?

Vaktsineerimine on vabatahtlik ning alla 18-aastase õpilase vaktsineerimiseks peab lapsevanem andma nõusoleku. Nõusoleku väljendamiseks võib vanem tulla koos lapsega vaktsineerimisele, lapse vaktsineerimisele registreerida digilugu.ee või telefonil 1247 või anda kirjaliku nõusoleku.

  • Lapsevanema kirjaliku nõusoleku vormi leiate SIIT 
  • Lapsevanem võib nõusoleku vormi
    a) täita, digiallkirjastada ja saata kooliõele aili-maria.meer@kth.ee 
    b) täita vorm, välja trükkida, allkirjastada
    c) kirjutada käsitsi kaasapandud vormi eeskujul nõusolek ja see allkirjastada. Paberil nõusolek tuleb vaktsineerimisele kaasa võtta.
  • Võta kaasa oma ID-kaart, veel vaktsineerimata pereliikmed ning sõbrad ja tule lihtsalt kohale.
  • Iga Tallinna õpilane saab vaktsineerima minna mistahes kooli, kus vaktsineerimine toimub.

Põhjalik info vaktsiini koostise, vastunäidustustuste, võimalike kõrvaltoimete ja hoiatuste kohta on leitav https://vaktsineeri.ee/covid-19/covid-19-vaktsiinid.

Iga vaktsiinisüsti saanud õpilane saab väikese meene ning osaleb auhinnaloosis.

Aitäh Sulle, et käitud arukalt ning aitad ühiselt koroonale vastu astuda!


Tööpakkumine

Seoses õpilaste arvu pideva suurenemisega ootavad Tallinna Kristiine Gümnaasiumi toredad õpilased ja sõbralik kollektiivi tööle uusi vahvaid inimesi: 
  • klassiõpetajat,  
  • inglise keele,
  • vene keele,
  • itaalia keele,
  • õpiabi õpetajat/erpedagooge/logopeede ja
  • matemaatika õpetajaid.

Kandideerija avaldus, CV, soovituskirjad ja haridust tõendavad dokumendid esitada e-posti aadressil kristiine@kristiine.edu.ee või aadressil Nõmme tee 32, 13426 Tallinn. 

Vahvas meeskonnas on  suurte kogemustega toetavad kolleegid valmis toetama  ka noori, kes on alles alustamas õpetajatööd.

Meil töötavad ja samaaegselt omandavad kõrgharidust mitmed noored õpetajad, sest võimaldame neile paindliku töögraafiku ja mentori.

Kuna meie kool on ka ülikoolide praktikakool ja suurepärased õpetajad, siis on võimalus koolis läbida ka praktika.

Täiendav info: kristiine@kristiine.edu.ee või telefonidel 6513 032; 5164 531


Vaktsineerimise info

Head õpilased ja lapsevanemad!
 
Selleks, et peagi saabuvale sügisele võimalikult julgelt vastu minna – käia koolis ja trennis, kohtuda sõpradega, tegeleda hobidega ja nautida meelelahutust – on parim lahendus lasta end vaktsineerida koroonaviiruse vastu. Suur tänu kõigile, kes on seda juba teinud. Teist igaühe panus on oluline selleks, et saaksime hoida sügisel Eesti elu avatuna.
 
Vaktsineerida saavad Eestis kõik alates 12. eluaastast. Kui teha praegu esimene vaktsiinisüst, on veel piisavalt aega, et kooliaasta alguses vaktsineerimiskuur lõpetada.
 
Vaktsineerimine on praegu parim viis iseend ja oma lähedasi kaitsta. Vaktsineerimine annab nakatumiste hulga kasvades ja uute piirangute rakendumisel palju suurema tegutsemisvabaduse ning lihtsustab igapäevaseid toimetusi – vaktsineeritud inimesed ei pea jääma lähikontaktsena eneseisolatsiooni, saavad lihtsamalt reisida ning külastada üritusi ilma testimata.
 
Vaktsineerimiskuuri toime kestab vähemalt aasta. Vaktsineeritutele antakse ELi vaktsineerimise digitõend, mis kehtib samuti vähemalt ühe aasta ja mida saab kasutada reisimisel ja üritustel.
 
Alaealistel palume vaktsineerima minna koos lapsevanema või seadusliku esindajaga. Vaktsineerima minnes tuleb kindlasti kaasa võtta isikut tõendav dokument. Kui tunnete end haigena või olete lähikontaktsuse tõttu isolatsioonis, siis tuleb vaktsineerimine edasi lükata. Neid, kes on COVID-19 haigust põdenud, oodatakse vaktsineerima 4–6 kuud pärast tervenemist ja neil tuleb teha vaid üks kaitsesüst.
 
Praegu saab paljudes maakondades vaktsineerida end ka eelregistreerimata.

Kuidas saan vaktsineerima?

  • Kõige lihtsam on helistada telefonil 1247, kust saab infot kõige lähemate vaktsineerimispunktide kohta ja kus saab juba ka kohe aja broneerida. Samuti saab sealt infot ilma eelregistreerimiseta vaktsineerimisürituste kohta.
  • Aega on võimalik broneerida digiregistratuuris www.digilugu.ee. Alaealisele saab aja broneerida tema seaduslik esindaja.
  • Värske info vaktsineerimise võimaluste kohta (sh kaart) on alati üleval ka veebilehel https://vaktsineeri.ee/covid-19/lahen-vaktsineerima/
 
Haridus- ja Teadusministeerium
Eesti Haigekassa

Töökorraldus suvel

Koolimaja on suletud 01.07.2021 - 18.08.2021

Küsimuste korral palume võtta ühendust aadressil kristiine@kristiine.edu.ee

 

Kaunist suve!


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.