EST ENG RUS

 


     


1.b klass osales Koolirõõmu ja –õnne festivalil

XIII ülelinnalisel algklasside lühinäidendite festivalil KRÕF osalesid ka meie tublid 1.b klassi õpilased. Etendust „Jussikese seitse sõpra“ saatis publiku hulgas suur menu. Žürii kiitis väikeseid näitlejaid toreda ja meeleoluka esinemise eest! Esile tõsteti peaosas Jussikest mänginud Lukas Kivi, keda kiideti hea diktsiooni ja ilusa eesti keele esituse eest. Samuti märgiti ära hea ansamblitöö ning etenduse huvitav muusikaline kujundus.

Suure töö tegid õpilaste juhendamisel ära õpetajad Mare Pukk ja Merlin Jalajas. Suur tänu teile!


Kolme päevaga 76809 sammu!

Tallinna Koolitervishoid tegi kooliperedele üleskutse tähistada südamekuud ehk aprilli sammulugemisvõistluste korraldamisega. Kooliõdede endi kolm päeva kestnud väljakutse võitja on Tallinna Kristiine Gümnaasiumi kooliõde Aili-Maria Meer, kes tegi selle ajaga 76 809 sammu. Pikemalt saab võistluse kohta lugeda SIIT

Koolipere õnnitleb!


34. Liivide üle-eestiline etluskonkurss

34. Liivide üle-eestiline etluskonkurss on sedapuhku peetud. Üle mitme aasta saime kokku Liivi muuseumis Rupsil. Tuleb tunnistada, et vahepealsed aastad ja haigused on osalejate hulka pisut kärpinud. Sellest hoolimata sõideti kohale Eesti erinevaist paigust.
Esindatud olid Järvamaa, Tallinn, Valgamaa, Tartu linn ja maakond, Viljandimaa, Pärnu linn, Saaremaa, Võrumaa ja Harjumaa.
Meie kooli esindasid suurepäraste esitustega Roosi Terese Hindreks ja Elisabeth Allas. Suur tänu juhendajatele Piret Vahtra ning Helmi Kelle!


Head õpioskused viisid Tallinna linnavooru

7. klasside õpioskuse koolivooru parima töö põhjal kutsuti meie kooli võistkond Tallinna linnavooru, mis toimus 9. aprillil Tallinna 21. Koolis.

Meie kooli esindasid 7.c klassist

                    Marii Maide

                    Laura Hade

                    Mai Roosi

                    Andri Vichterstein

                    Andreas Birk

Õpilasi juhendas Piret Vahtra


7. klass Arhitektuurimuuseumis

7.c klass osales 7.aprillil Arhitektuurimuuseumi programmis "Tallinn- linn, mis ei saa kunagi valmis". Õpituba keskendus 20.sajandi arhitektuurile ja näitas, kuidas ühiskonnas toimunud pöördepunktid on mõjutanud ehitatud keskkonda. Õpilased tegid grupitööd eksponaatide põhjal, täitsid töölehti ja esitlesid leitud infot. Praktiline õppetund kinnistas erinevates ainetes õpitud teadmisi elukeskkonna kohta ning pani märkama ja hindama ümbritsevat arhitektuuri.

Muuseumikülastuse organiseeris õpetaja Piret Vahtra.


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.