EST ENG RUS

 


     


Minikonverents

Kuna on käimas oluline juubeliaasta, siis sel aastal korraldasid 1.-6. klasside õpilased koos klassijuhatajatega suurejoonelise Minikonverentsi. Teemad olid järgmised:

 Meie 1.-3. klassi õpilaste rahvused ja päritolu
- Meie 1.-3. klassi õpilaste hobid
- Meie esimese kooliastme õpetajad ning nende hobid, päritolu ja põnevad lood

- Meie kooli sportlased läbi ajaloo
- Meie kooli kultuuritegelased läbi ajaloo
- Mitmekultuurilisus 4.-6. klassis, meie õpilaste kodumaade tutvustus

Konverents toimus kahes osas. Esimeses osas esinesid etteastetega 1.-3. klasside õpilased, teises osas 4.-6. klasside õpilased. Konverentsi ettevalmistus nõudis suurt pingutust ja aega. Täname tublisid õpilasi ja õpetajaid! Päev õnnestus suurepäraselt!


:Ökula veebruarinumber

Hea uudis, taas on ilmunud järgmine :Ökula number. Ajaleht valmis veebruarikuisteks tähtpäevadeks ja räägib me õpetajate ning maja lugusid.

 

Head lugemist!

Ökula - veebruar 2024.pdf


Vilistlaste korvpalliturniir

Laupäeval, 17. veebruaril toimus Tallinna Kristiine Gümnaasiumil 105. juubelile pühendatud vilistlaste korvpalliturniir. Turniiril mängiti kokku 10 mängu ja võitja selgus alles viimase mängu tulemusel. Viie võistkonna konkuretsist, kus kõik mängisid omavhel läbi, väljus võitjana võistkond „Ainus Medal OÜ“ (Stiven Vatin, Reijo Põllu, Aleksander Jänes, Ragnar Kramm, Ken Erik Kalme ; lõpetamise aasta 2018-2020). Teise koha saavutas võistkond „Noormehed“(Margo Liivand, Peeter Kraavik, Joonas Vänto, Allan Pilt, Mikko Prii, Taavi Pajuste, Andres Mäe; lõpetamise aasta 2005-2007)  ja kolmanda kohaga pärjati võistkond „Ballz vol2“ (Gejor Ender, kaarel Süld, Joosep Jaaakson, Taavi Õunapuu, Kaarel Loo; lõpetamise aasta 2008).

Turniir möödus sõbralikus õhkkonnas, kus toetati teineteist ja elati emotsionaalselt kaasa suurepärastele sooritustele, kust ei puudunud  pealtpanekud, visete blokeerimised, täpsed kolmepunktivisked ja osavad söödud.

Tänud turniiri peakohtunik Janek Küpparile ja vilemehe kohaletoojale – meie vilistlasele Karel Loidele (Fifaa AS).

Teksti autor: Arti Lindvest

Suur tänu ürituse peakorraldajatatele! Need on meie kehalise kasvatuse õpetajad Arti Lindvest ja Margus Luik! 

 


Õpilaste kunstitööd kooliseintel

Juhendas õpetaja Karin Luuk


III ja IV kooliastme teatripäev

9.veebruaril oli koostöös VAT teatriga meie koolile broneeritud terve saal privaatetenduseks. 8.-12.klassid vaatasid näidendit „Kauka jumal“.

Lavastaja Margo Teder ja dramaturg Mihkel Seeder olid toonud Kitzbergi loo tänasesse päeva. Mogri-Märdi suguseid inimesi on lihtne hukka mõista ja kõikvõimalikes pattudes süüdistada, kuid mida arvavad õpilased raha mõjust inimsuhetele, seda saame teada nende tagasisidest.

Etendus ja selle sõnum võeti õpilaste poolt hästi vastu ja jääb loota, et meie kooli õpilastest ei saa tänapäeva Mogri-Märte.

Õpetaja Piret Vahtra


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.