EST ENG RUS

 


     


Koidulauliku konkursi koolivoor

20.novembril toimus Koidulauliku etluskonkursi koolivoor. Klassivoorude parimad 5.-8.klassini esitasid Koidula luulet. 9.-12. klasside edukamate etlejate vahendusel saime osa Karl Martin Sinijärve inimeste ja ühiskonna valukohti puudutavast omanäolisest ja paiguti üsna iroonilisest luuleloomingust.

Nooremast vanuserühmast tõsteti esile Loore Lisette Aas 5.a, Karl Johannes Talts 5.d, Elisabeth Allas ja Mariette Koppel 6.b, Roosi Terese Hindreks 6.c,Henri Telling ja Magnus Loss 7.b ja Richard Jerbach 8.a klassist.
Vanema astme edukamad olid Triinu Tähe ja Ketlin Kruse 12.ab, Andi Olop, Erik Marcus Saarep ja Oliver Kruuspan 9.b klassist.

Tallinna linnavoorus esindavad meie kooli Elisabeth Allas  6.b, Erik Marcus Saarep 9.b ja Triinu Tähe 12.ab klassist.

Võistlust hindasid õp. Piret Vahtra, õp. Helmi Kelle ja õp. Marika Ritso

Täname kõik etlejaid! Kohtume 9.-12. klasside luulesõpradega luulekohvikus 5.detsembril kell 16.00.


Külalised Jaapanist

14.novembril külastas meie kooli 24-liikmeline delegatsioon Jaapanist. Õpetaja Lauri Vilibert tutvustas külalistele meie kooli ja Eesti koolisüsteemi.
Külalistele pakkus väga palju huvi digivahendite kasutamine õppetöös, programmeerimine ning robootika. 



Isadepäev

Tallinna Kristiine Gümnaasiumi õpilased kutsuvad kõiki neljapäeval, 7.novembril tähistama isadepäeva. Tegevustoad alustavad kell 17.00 ning sellele järgneb kell 17.30 väike kontsert. 
Tegevustubadesse saab registreeruda SIIN
Palun registreerida ennast sobivasse tegevustuppa hiljemalt 6.novembriks.


Halloween

31.oktoobril tähistati meie koolis Halloweeni. Õpilasesindus kutsus üles kõiki tulema kooli kostüümides ning kaunistama klasse. Kostüümides õpilasi oli väga palju ning ka klasside kaunistamisega oli nähtud suurt vaeva.
Vahetundides toimus aulas Halloweeni disko, kus jagati kommi ning autasustati parimaid kostüüme.
Õpilasesinduse žürii käis vahetundides vaatamas kaunistatud klasse ning võitjateks osutusid 3.a klass, 7.c klass ning 9.b klass. 

Õpilasesindus tänab kõiki aktiivse osavõtu eest!


Tasakaalurõngas

Tallinna Haridusameti toetusel paigaldati kooli hoovi Supernova tasakaalurõngas, mida õpilased saavad kasutada kehalise kasvatuse tundides, õuevahetundides ning tunnivälisel vabal ajal.  

See suur, kaldus, pöörlev rõngas motiveerib lapsi avastama lugematuid mänguvõimalusi üksi või koos sõpradega: keerutamine, tasakaalustamine, istumine, lamamine, seismine. Seitsmeks osaks jaotatud ring annab võimaluse luua erinevaid mänge ja reegleid. Supernova tasakaalurõngas treenib tasakaalu ning ruumitunnetust, mis on oluline nii paigal istumiseks kui ka liikluses ohutuks liikumiseks. Supernova juhib tähelepanu üksteise aitamisele ja annab võimaluse leiutada mänge, mis arendavad sotsiaalseid oskusi, tunnetust, empaatiat, koostöövõimet ning loogilist mõtlemist.

Tutvustavat videot Supernova tasakaalurõnga kohta näeb SIIN


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Login

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.