EST ENG RUS

 


     


Erasmus+ projekt "Code of Future Eco Friendly Robotics"

Tallinna Kristiine Gümnaasiumi 8.klasside õpilastel oli võimalus osaleda Erasmus+ projektis "Code of Future Eco Friendly Robotics ". Projekti põhirõhk on STEM (Science, Technology, Engineering, and Mathematics) teadmiste omandamisel ning uuete kogemuste saamisel. Sel korral külastasime Põhja-Makedooniat ja tutvusime nende kultuuri, koolielu ja õppekorraldusega. Noored said koostöös teiste  projektipartnerite õpilastega lahendada põnevaid ülesandeid nii koolis kui ka väljaspool õpperuume. 
Kõik osalejad jagati gruppidesse nii, et samast rahvusest noori oli igas grupis vaid üks.  Järgnevate päevade jooksul käis kogu suhtlemine ning robootikaga tegelemine läbi inglise keele. 
Oli tore näha, et õpilased leiavad kiiresti ühiseid tegevusi ja loovad sõprussuhteid. Ka kõik õhtud hotellikoridorides olid aktiivset tegevust ning mängu täis. 
Nädalse õppereisi jooksul oli meil lisaks koolitööle ja Lego Spike Prime robotite loomisele ka paar väljasõitu. Külastasime Põhja-Makedooni pealinna Skopjet ning sealselt Loodusmuuseumi ning loomaaeda. Ilm oli küll enamsti pilves ja vihmane, kuid see ei seganud meie avastamisrõõmu. Kui riigi kaguosas Koleshino juga vaatama läksime, saime juba korralikus kevadkuumas mäkke ronida ja võimsaid vaateid nautida.
Viimasel päeval hüvasti jättes olid paljudel pisarad silmas...
Aitäh Põhja-Makedoonia osapoolele vägeva kogemuse eest!!!

 


Võrkpallipoistele pronksmedalid

Tallinna Kristiine Gümnaasium saavutas Tallinna XL koolinoorte spordimängude meistrivõistlustel võrkpallis põhikooli noormeeste võistkondlikus arvestuses III koha.
 
Võistkonnas mängisid:
 Kristofer-Steven Kuldma, Rocco Reandi, Carl-Marten Kobar, Aleks Leemet, Georg Eerik Rist, Johann Marten Holst, Karl Robert Kaup, Jaagup Tõrs, Ruben Rahuoja.
Juhendaja Margus Luik


Lauatennise võistlustelt II koht

11. aprillil toimusid Tallinna XL koolinoorte spordimängude meistrivõistlused lauatennises. 6.-9. klasside arvestuses saavutas 2. koha meie kooli 6b klassi õpilane Reti Juus! Palju õnne! 

Juhendaja õpetaja Raina Luhakooder


Head eesti muinasjutud lavastuses "Pikk tige vanaeit"

8. klassi eesti keele õppeprogrammis käsitletakse põhjalikult rahvaluulet. Teemakäsitluse põnevamaks muutmiseks kutsusime kooli jutuvestja-näitleja Liia Kanemägi, kes esitas põnevalt lugusid elust-surmast, noortest ja vanadest, sõpradest ning vaenlastest. Lood olid naljakad, jubedad ja üllatavad. 

 


Kontsert "Igavesti Queen" 20. aprillil

20. aprillil kell 16:00 toimub kooli aulas kontsert "Igavesti Queen", kus kõlab meie kooli 9.-12. klassi õpilaste esituses bändi Queen looming. Kontserdi korraldaja on 

11. klassi õpilane Kareem Rohula praktilise uurimistöö raames. Ootame kõiki kuulama ja õpilastele kaasa elama! Registreeri kontserdile siin

 


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Login

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.