EST ENG RUS

 


     


Osalesime Maailmakoristuspäeval

Maailmakoristuspäev toimus 17.septembril, kuid koole kutsuti üritusel osalema 12.-23.septembril. Haarasime meiegi võimalusest ning sel perioodil käis meie linnaosa erinevates parkides, tänavatel ja mänguväljakutel koristamas 250 õpilast. Koristamas käisid õpilased 2.-10. klassini. Päeva eesmärk oli kokku korjata just väikeprügi, eriti suitsukonid. Loomulikult on koristamise tagamõte ka see, et meie õpilastest kasvaksid keskkonda hoidvad ja väärtustavad inimesed.

Suureks abiks ürituse õnnestumisel oli meile Kristiine Linnaosa Valitsuse peaspetsialist Olly Välk, kes aitas meid asukohtade valimisel ning lisaks organiseeris meile kindaid ja prügikotte. Suur tänu!

Suur tänu ka klassijuhatajatele, kes oma õpilastega osalema tulid! Raina Luhakoorder, Tiiu Kasearu, Karmen Aasma, Angela Taro, Evelin Amor, Julia Makarova, Ruth Lauer, Käthliin Järve, Mare Pukk ja Tuuli Särekanno


Elisabeth ja Mariette tõid rõõmu ja tänu Nõmme Vanameeste Klubi (NVK) vanahärrade silmisse

27.septembril käisid 9.b klassi õpilased Elisabeth Allas ja Mariette Koppel tervitamas eakaid härrasmehi nende klubimajas Kivimäe jaamahoones. Luulekava järgis inimese elukaart noorusest vanaduseni, lisaks Elisabeti mängitud klarnetipalad, mis tõstsid meeleolu. Nii oli tore tähistada toreda sõpruse 10.aastapäeva ja septembrikuu sünnipäevalaste tähtpäeva.

Elisabeth: ,,Meele tegi heaks asjaolu, et sõltumata kõrgele eale toimib seltsielu täies hoos siiamaani.’’ Meie kooli ja NVK kohtumised said alguse 2012. aasta septembris, kui meie kooli üheksandikud käisid koos vanahärradega Viru rabas. Oleme esinenud neile vabariigi aastapäevadel, jõuluajal ja klubi loomise aastapäevadel. See kõik on erinevate põlvkondade vaheliste sõprus- ja mõistmissuhete loomise jaoks hea võimalus. Mariette: ,,Tundsime end nagu kodus tänu tohutult soojale vastuvõtule ning saime jagada lugusid, mis mõlemale osapoolele rõõmu pakkusid.’’

 


Tubli saavutus teatejooksus

Meie kooli põhikooli tüdrukud said Tallinna koolinoorte XLI spordimängude võistkondlike meistrivõistluste teatejooksus 43 kooli hulgast 8. koha!


Avatud koolisööklate nädal

Avatud koolisööklate nädal. Tulge koolitoitu sööma.

Aeg: 03.10-07.10.2022 kell 12.00-12.30 ja 13.00-13.30

05.10 toitlustust ei toimu (õpetajate päev)

Palun arvestada sellega, et söömiseks on aeg piiratud!

Koolilõuna hind 1.56

Koolitoitlustaja sooviks on Avatud koolisööklate nädala raames anda lastevanematele võimalus näha ja maitsta toiduvalikut, mida igapäevaselt lastele pakutakse ning kuidas on üleüldiselt korraldatud koolilõuna pakkumine. Lisaks koolitoiduga tutvumisele on see hea võimalus keset tööpäeva soodsalt täisväärtuslikku lõunasööki nautida.

Avatud koolisööklate nädala raames pakutakse lastevanematele täpselt samasugust toitu nagu igapäevaselt õpilastele.

Lõuna saab ette tellida ja tasuda veebilehelt www.toitkooli.ee

Veebilehelt tellides palun lisage lehel minu andmed uus laps. Uus laps lahtreid täites täitke enda (lapsevanema andmed) lahtrisse klass märkige avatud koolisööklad. Tellides valige toode õpetajate lõunasöök ja valige kalendrist kuupäevad millal soovite koolilõunat sööma tulla.


Sügisandide näitus

Sügis on vahva aeg, sest siis leiab aiast, põllult ja metsast maitsvaid ning ilusaid sügisande! Algklasside õpilased korraldasid neist toreda näituse, mida koolipere imetleda sai. Suur tänu korraldajatele ja osalejatele!


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Login

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.